(+34) 91 737 42 06         info@smartgroup.es

Qui som

Gestió integral

Som el teu soci en Telecomunicacions per a empreses (VoIP, fibra i mòbil a mida) amb Centre d'Atenció al Client a Espanya. Estem especialitzats en el desenvolupament de tot tipus de solucions de Telecomunicacions per a PIMES, Autònoms i Particulars, garantint una excel·lent qualitat en tot el procés, inclosos els serveis postvenda. Comptem amb una sòlida i dilatada experiència de més de 18 anys de presència en el sector. Oferim una GESTIÓ INTEGRAL PREMIUM i PERSONALITZADA de totes les teves necessitats.

Prestem serveis d ' assessoria i consultoria per al màxim estalvi i eficiència en Telecomunicacions des de l' any 2004. Des d'aleshores, la nostra activitat s'ha dirigit tant a grans Comptes i Corporacions nacionals i internacionals, com a PIMES, Autònoms i Particulars.

SMARTGROUP neix per donar resposta a una qüestió gens senzilla: traslladar els paràmetres de qualitat professional i alta especialització d'una manera massiva a tot l'entramat empresarial nacional, incloent-hi mitjanes empreses i professionals. El nostre valor afegit és l'excel·lència del nostre servei.

Valor afegit

Equip professional

L'equip professional d'aquesta companyia està format per professionals dinàmics i proactius que estan certificats a nivell nacional per a la instal·lació de qualsevol tipus de xarxa: Veu, Dades, Video i Internet.

Implementem solucions integrades per unificar totes les teves Telecomunicacions amb els principals fabricants de programari, CRMs o Contact Centers. Som especialistes en grans instal·lacions: edificis d'oficines, fàbriques, naus i espais de gran concurrència.

Des dels seus començaments fins avui, el nostre èxit present i futur es basa en un sol concepte: les persones. SMARTGROUP el forma un equip en els valors de QUALITAT i TRANSPARÈNCIA. El pilar del nostre projecte i el secret del nostre èxit són l'ESTALVI i la QUALITAT de servei. Amb el creixement dels nostres clients, incrementem i actualitzats contínuament el nostre dossier de serveis.

Creixent amb els nostres clients

2006

2006

Comencem en canal Distribució a l'ús, patint les mancances típiques d'un Operador gran per fer front a les necessitats dels seus clients.

2008

Canvi de model: assumim la gestió i el servei postvenda de tots els nostres clients, dissenyant un CRM de gestió i facturació propi.

2008

2010

2010

Ampliem el nostre portfolio de productes i serveis, incloent Telefonia Fixa i VoIP per poder oferir una oferta global i convergent amb equip tècnic propi.

2011

Rebem la Certificació com a integrador TIC, aportant una capa de valor més sobre els productes habituals dels Operadors.

2011

2014

2014

Som elegits com a Partnership per participar en el desenvolupament del programa Nacional de captació d'Associacions, Col·lectius, Cooperatives i Centrals de Compres.

2015

Comencem a implantar tota mena de solucions de Centraleta Virtual amb serveis Cloud, substituint els productes analògics.

2015

2020

2020

Durant la Pandèmia ajudem a desplegar i desenvolupar solucions de teletreball, possibilitant el mateix a cents de clients.

2023

Seguim creixent...

2024

Logo oficial de Fons Europeus