Som el teu soci tecnològic per a les comunicacions de la teva empresa

Gestió integral

Som un Gestor Premium de Telecomunicacions (Mòbil, connectivitat, Centraletes de veu IP) que compta amb el seu propi Centre d'Atenció al Client, especialitzat en el desenvolupament de tot tipus de solucions de Telecomunicacions per a Empreses, PIMES, Autònoms i Particulars, garantint una excel·lent qualitat tant en les seves trucades com en els serveis postvenda. Comptem amb una sòlida i dilatada experiència de més de 15 anys de presència en el sector. Això ens permet oferir una GESTIÓ completament PREMIUM i PERSONALITZADA de totes les seves comunicacions.

L ' equip professional d' aquesta companyia està format per un equip professional, dinàmic i proactiu, que ve prestant serveis d' assessoria i consultoria en estalvi i eficiència en Telecomunicacions des de l' any 2004. Des d'aleshores la nostra activitat s'ha dirigit tant a grans Comptes i Corporacions nacionals i internacionals, com a PIMES, Autònoms i Particulars.

SMARTGROUP TELECOMUNICACIONS neix per donar resposta a una qüestió gens senzilla: traslladar aquests paràmetres de qualitat professional i alta especialització d'una manera massiva a tot l'entramat empresarial nacional, mitjanes empreses i professionals. Donant solucions amb una excel·lent qualitat de servei.

Valor afegit

Equip professional

Disposem d'un equip propi d'especialistes i professionals certificats a nivell nacional per a la instal·lació de qualsevol tipus de xarxa: Veu, Dades, Video i Internet.

Implementem solucions integrades per unificar totes les teves telecomunicacions amb els principals fabricants de programari, CRMs o Contact Centers.

Som especialistes en grans instal·lacions: edificis d'oficines, fàbriques, naus i espais de gran concurrència..

Des dels seus començaments fins avui, el nostre èxit present i futur, es basa en un sol concepte: Les Persones. SMARTGROUP TELECOMUNICACIONS s' integra per un equip de persones que creuen fermament en els valors de qualitat i transparència. El pilar del nostre projecte, i el secret del nostre èxit se centra a més de en l'estalvi, en la qualitat de SERVEI. És per això que juntament amb el creixement dels nostres clients anem incrementant i actualitzant el nostre dossier de serveis.

Creixent amb els nostres clients

2006

2006

Comencem en canal Distribució a l'ús patint les mancances típiques d'un Operador gran per fer front a les necessitats dels seus clients

2008

Canvi de model: Assumim la gestió i el servei postvenda de tots els nostres clients dissenyant un CRM de gestió i facturació propi

2008

2010

2010

Ampliem el nostre dossier de productes i serveis incloent Telefonia Fixa i Veu IP per poder oferir una oferta global i convergent amb equip tècnic propi

2011

Rebem la Certificació com a integrador TIC aportant una capa de valor més sobre els productes habituals dels Operadors

2011

2014

2014

Som elegits com a Partnership per participar en el desenvolupament del programa Nacional de captació d'Associacions, Col·lectius, Cooperatives i Centrals de Compres

2015

Comencem a implantar tot tipus de solucions de Centraleta Virtual amb serveis Cloud substituint els productes analògics

2015

2020

2020

Durant la Pandèmia ajudem a desplegar i desenvolupar solucions de teletreball, possibilitant-lo a centenars de clients

2023

Seguim creixent...

2023